Νέο μακελειό σε σχολείο των ΗΠΑ με θύματα τρία παιδιά και τρεις ενήλικες

Νέο μακελειό σε σχολείο των ΗΠΑ με θύματα τρία παιδιά και τρείς ενήλικες,

Τρία 9χρονα παιδιά και τρεις ενήλικες σκοτώθηκαν χθες στο Covenant School, ένα ιδιωτικό χριστιανικό δημοτικό σχολείο στο Νάσβιλ του Τενεσί, ανακοίνωσε η αστυνομία των ΗΠΑ. Δύο από τα θύματα ήταν υπάλληλοι του σχολείου. Ο ένας ήταν ο διευθυντής του σχολείου και ο άλλος φύλακας, σύμφωνα με το σχολείο. Ο δράστης, ένας 28χρονος κάτοικος του Νάσβιλ που η αστυνομία λέει ότι ήταν κάποτε μαθητής στο σχολείο, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια πυροβολισμών με αστυνομικούς, ανέφεραν οι αρχές.

Από έρευνα στο σπίτι του δράση και ανάκτηση του αρχείου του η αστυνομία διαπίστωσε ότι η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη. Ο 28χρονος Αντρι Χέιλ αποφοίτησε από το Κολέγιο Τέχνης και Σχεδιασμού Nossi στο Νάσβιλ πέρυσι, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του κολεγίου και εργάζονταν στην πόλης ως γραφίστας. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ήταν τρανς, χωρίς να αναφέρεται εάν είχε γίνει θύμα ρατσιστικών επιθέσεων.

Μετά το νέο απρόκλητο μακελειό ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έδωσε εντολή οι σημαίες στον Λευκό Οίκο και σε όλα τα ομοσπονδιακά κτίρια να κυματίζουν μεσίστιες για να τιμήσουν τα θύματα από τους πυροβολισμούς σε σχολείο του Νάσβιλ του Τενεσί.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι