Νέο ντελίριουμ από το συνεταιράκι του Ερντογάν για τη… γενοκτονία των Τούρκων το 1821

Στις 6 Οκτωβρίου και με νέα σύνθεση οι διερευνητικές με την Τουρκία

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης και εταίρος του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, ανέβασε σερί αναρτήσεων στο twitter για την 200ή επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης και για την έναρξη του Ραμαζανίου, καθώς και για δύο γαλάζιους σταυρούς σε τζαμί της Λεμεσού:

«Η συμβουλή μου στα εγγόνια των εγκληματιών που ήπιαν το αίμα των Μουσουλμάνων Τούρκων είναι να μην δοκιμάζουν την υπομονή μας και θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως της προκλήσεις τους και τις παρενοχλήσεις τους. Η ρεβάνς για τη στάση του Μωριά δεν έχει δοθεί ακόμη. Και ο λογαριασμός δεν έχει ακόμα πληρωθεί. Η εξέγερση του Μωριά ήταν η αιματοβαμμένη και η συντριπτική καταστροφή που άφησε το στίγμα της στην ιστορία του τουρκικού έθνους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εξέγερσης μια γενοκτονία με την απόλυτη έννοιά του έλαβε χώρα. Γύρω στους 40.000 Μουσουλμάνοι Τούρκοι σφαγιάστηκαν. Τι παράδειγμα να εξαχθεί από αυτή την γενοκτονία για την ανθρωπότητα! Όταν έρθει η στιγμή οι αντίπαλοι ασφαλώς θα αναγκαστούν να πληρώσουν το τίμημα για αυτό το αίμα».

»Με την ευκαιρία της εξέγερσης του Μοριά,  εύχομαι να αγκαλιάζει σπλαχνικά ο Θεός τους μουσουλμάνους Τούρκους που μαρτύρησαν στην εξέγερση και έχασαν τη ζωή τους σε μια κόλαση βίας και τρόμου, και τους κρατώ στη μνήμη μου με σεβασμό και ευγνωμοσύνη. Το αίμα είναι ακόμα νωπό στο χώμα και όταν έρθει η μέρα θα εκδικηθούμε στις εστίες των εχθρών μας το αίμα που χύθηκε. Η συμβουλή μου στα εγγόνια των δολοφόνων που τρέφονται με το αίμα των Μουσουλμάνων Τούρκων δεν είναι να δείξουμε εμείς υπομονή, αλλά αυτοί να σταματήσουν αμέσως τις προκλήσεις και τις παρενοχλήσεις. Έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς. Η εξέγερση του Μοριά είναι μια από τις πιο αιματηρές καταστροφές που σηματοδότησαν το παρελθόν του τουρκικού έθνους. Και σε αυτήν την εξέγερση, πραγματοποιήθηκε μια πραγματική γενοκτονία. Σχεδόν 40.000 Μουσουλμάνοι Τούρκοι σκοτώθηκαν. Κι όμως η ανθρωπότητα εξακολουθεί να σιωπά απέναντι σε αυτήν τη μαζική δολοφονία».

Müslüman Türk’ün kanından beslenen canilerin torunlarına tavsiyem, sabrımızı taşırmamaları, tahrik ve tacizlerinden derhal vazgeçmeleridir. Çünkü Mora ayaklanmasının rövanş sayfası henüz görülmemiş, bu hesap henüz kapanmamıştır.

Mora ayaklanması, Türk milletinin geçmişine damga vuran kanlı ve kahredici facialardan birisidir. Ve bu ayaklanmada gerçek manada bir soykırım yaşanmıştır. 40 bine yakın Müslüman Türk katledilmiştir. Ne ibretliktir ki, beşeriyet bu toplu katliama karşı hala suskundur.

Εν συνεχεία έστειλε και άλλο tweet επειδή κάποιοι ζωγράφισαν γαλάζιους σταυρούς σε ένα τζαμί στη Λεμεσό: «Καταδικάζω τις επιθέσεις μίσους σε ένα τζαμί στην Λεμεσό. Εκείνοι που φώναζαν συνθήματα θανάτου για τους Τούρκους με αφορμή την 200η επέτειο της εξέγερσης του Μοριά του 1821 και εκείνοι που ζωγράφισαν τους σταυρούς με μπλε χρώμα στους τοίχους του τζαμιού, είναι περιφρονητέοι, δειλοί και αμαρτωλοί».

Kıbrıs Rum Kesimi’nin Limasol kentindeki bir camiye yönelik nefret dolu saldırıları lanetliyorum. 1821 Mora ayaklanmasının 200.yıldönümü münasebetiyle Türklere ölüm sloganları atanlar, cami duvarlarına mavi boyayla haç resmi çizenler alçaktır, korkaktır, günahkârdır.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι