Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη: Τέσσερις ανήλικες ξυλοκόπησαν 13χρονη

Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη: Τέσσερις ανήλικες ξυλοκόπησαν 13χρονη

Ολοένα και αυξάνονται τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων, με ένα νέο περιστατικό να βλέπει το φως της δημοσιότητας και αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε μια ερωτική αντιζηλία

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη και αφορά σε μία 13χρονη, η οποία όπως κατήγγειλε, δέχθηκε επίθεση από τέσσερις ανήλικες, με τις οποίες είχαν δώσει ραντεβού μέσω των social media.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 13χρονης, οι μαθήτριες την απείλησαν και την χτύπησαν εξαιτίας μιας ερωτικής αντιζηλίας. Μάλιστα, μετά το τέλος του επεισοδίου και αφού εκείνες αποχώρησαν, η 13χρονη διαπίστωσε πως είχαν αφαιρέσει από την τσάντα της χρηματικό ποσό. Οι τέσσερις ανήλικες τελικά συνελήφθησαν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx