Νέο πιστολίδι στο Κέντρο της Αθήνας

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Πυροβολισμοί αναστάτωσαν το Γκάζι το βράδυ του Σαββάτου, χωρίς νεκρούς μεν, αλλά με τραυματίες και δύο περαστικούς τουρίστες. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνεπλάκησαν δύο ομάδες νεαρών για άγνωστους λόγους και ένας από αυτούς πυροβόλησε δύο ή τρεις φορές.

Ένα άτομο από την ομάδα των νεαρών τραυματίστηκε στη βουβωνική χώρα, από τη μία σφαίρα, ενώ δύο τουρίστες που εκείνη την ώρα έψαχναν ταξί τραυματίσθηκαν από την ίδια σφαίρα ο ένας στο γόνατο και ο άλλος στον αστράγαλο. Έρευνες διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρεις μέρες άγνωστοι άνοιξαν πυρ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και τραυμάτισαν 30χρονο ομογενή από την Ρωσία. Το σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στο ΙΚΑ και στο εμβολιαστικό κέντρο επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας.  Το συμβάν συνδέεται μάλλον με οπαδικά κίνητρα, καθώς ο τραυματίας ήταν ιδιαίτερα ενεργός ως οπαδός του Παναθηναϊκού και είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για χρήση πυροτεχνημάτων, απείθεια και αντίσταση.

Πριν από μια εβδομάδα σημειώθηκε και άλλο σοβαρό επεισόδιο στο κέντρο του Πειραιά και συγκεκριμένα στο Πασαλιμάνι, όπου άγνωστοι άνοιξαν πυρ και πυροβόλησαν δύο Κούρδους. Εκείνο το συμβάν συνδέεται, σύμφωνα με την αστυνομία, μάλλον με οικονομικές διαφορές, που σχετίζονται με διακινητές που έμειναν απλήρωτοι. Οι δύο Κούρδοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα πριν από πέντε μήνες και υποστηρίζουν ότι δεν ξέρουν ποιοι και γιατί τους πυροβόλησαν.

Πριν από οκτώ μέρες σημειώθηκε άλλο περιστατικό με πιστολίδι, όταν συγκρούσθηκαν δύο παρέες Ρομά για μια barwoman στο Περιστέρι. Για την ανταλλαγή πυροβολισμών έγιναν δέκα προσαγωγές, καθώς οι δράστες κλειδαμπαρώθηκαν μέχρι τα ξημερώματα μέσα στο κέντρο διασκέδασης. Επίσης, πριν από δέκα μέρες τρεις άνδρες τραυματίσθηκαν από σφαίρες νωρίς το απόγευμα μπροστά στους έκπληκτους θαμώνες ενός beach bar στους Αμμολόφους Καβάλας. Οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο και έφτασαν λίγο μετά τις 6:00 μ.μ. με δύο ΙΧ, ενώ τα τρία θύματα, 25,35 και 45 ετών, που κατάγονται από την Εύβοια, εργάζονταν στο μπαρ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι