Νέο “μποτιλιάρισμα” στου Σουέζ, αυτή τη φορά από πρόβλημα σε τάνκερ

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Η κυκλοφορία των πλοίων έχει επιβραδυνθεί στη διώρυγα του Σουέζ, καθώς το τάνκερ M/T Rumford εμφανίσθηκε να αντιμετωπίζει δυσκολίες στο νότιο τμήμα της διώρυγας, σύμφωνα με τους ιστότοπους MarineTraffic και TankerTrackers.

Η αρχή διαχείρισης της Διώρυγας του Σουέζ γνωστοποίησε στις ναυτιλιακές εταιρείες ότι το M/T Rumford αντιμετωπίζει πρόβλημα στις μηχανές του και ότι ρυμουλκά έχουν σπεύσει για να το συνδράμουν. Το TankersTracker ανακοίνωσε ωστόσο στο Twitter ότι το πλοίο τελικά κινείται προς Βορρά. Η Αρχή της Διώρυγας του Σουέζ δήλωσε στο Reuters ότι το πρόβλημα διήρκεσε περί τα 10 λεπτά και «έχει διευθετηθεί».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι