Νεογνά, γονείς και γιαγιάδες φέρονται να κόλλησαν από νοσηλεύτριες σε ιδιωτικό μαιευτήριο

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Δέκα ημερών δίδυμα διαγνώστηκαν με κορονοϊό μαζί με τη μητέρα τους, τον πατέρα τους και τη γιαγιά τους, ενώ όπως λένε οι γονείς (που ειχαν κάνει τεστ προτού γίνει η εισαγωγή για τοκετό) άλλες δύο οικογένειες στον ίδιο όροφο του ιδιωτικού μαιευτηρίου νόσησαν εκτός από τη δική τους.

Τα δίδυμα νοσηλεύονται τώρα στον θάλαμο Covid του “Αγλαΐα Κυριακού” και η 38χρονη μητέρα είπε τα εξής: «Μέσα στο μαιευτήριο το κόλλησα. Και εγώ και τα παιδιά. Βγήκαμε 8/3 και 10/3 άρχισαν τα συμπτώματα στο σύζυγο, την επομένη σε εμένα και στα παιδιά, ενώ νόσησε και η μητέρα μου. Εμείς πριν από την εισαγωγή είχαμε κάνει τεστ. Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση το ότι κόλλησαν άλλες δυο οικογένειες στον ίδιο όροφο του μαιευτηρίου, δηλαδή τρεις οικογένειες. Άκουσα ότι ήταν φορείς κάποιες νοσοκόμες. Ο άνδρας μου και η μητέρα μου έχουν υψηλό πυρετό, εγώ και τα παιδιά το περνάμε ήπια», είπε η μητέρα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι