Νετανιάχου: Ο πόλεμος συνεχίζεται, έρχονται νέες οδηγίες

Νετανιάχου: Ο πόλεμος συνεχίζεται, έρχονται νέες οδηγίες

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι θα συγκαλέσει αυτήν την εβδομάδα το υπουργικό συμβούλιο ασφαλείας της ισραηλινής κυβέρνησης για να δοθούν οδηγίες στον ισραηλινό στρατό για τις επόμενες κινήσεις του στη Λωρίδα της Γάζας και να επιτύχει όλους τους πολεμικούς του στόχους.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να στεκόμαστε ενωμένοι και να αγωνιζόμαστε μαζί για να επιτύχουμε όλους τους πολεμικούς μας στόχους: την ήττα του εχθρού, την απελευθέρωση των ομήρων μας και τη διαβεβαίωση ότι η Γάζα δεν θα αποτελεί πλέον απειλή για το Ισραήλ», δήλωσε ο Νετανιάχου κατά την έναρξη της τακτικής συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Δεν διευκρίνισε πότε θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ασφαλείας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx