Νετανιάχου: Σκοτώσαμε και τους δυο πιθανούς διαδόχους του Νασράλα

Νετανιάχου: Σκοτώσαμε και τους δυο πιθανούς διαδόχους του Νασράλα

«Οι ισραηλινές δυνάμεις εξόντωσαν τους πιθανούς διαδόχους του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα», δήλωσε απόψε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, χωρίς να κατονομάσει τους διαδόχους που φέρονται να εξόντωσαν οι ισραηλινές δυνάμεις.

«Υποβαθμίσαμε τις δυνατότητες της Χεζμπολάχ. Εξοντώσαμε χιλιάδες τρομοκράτες, μεταξύ των οποίων τον ίδιο τον Νασράλα και τον αντικαταστάτη του Νασράλα. αλλά και τον αντικαταστάτη του αντικαταστάτη του», ανέφερε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του. Νωρίτερα, ο υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ είπε ότι ο Χασέμ Σαφιεντίν, ο άνθρωπος που εμφανιζόταν ως ο πιθανότερος διάδοχος του Νασράλα, πιθανότατα «εξοντώθηκε» στο νότιο Λίβανο. Δεν είναι σαφές προς το παρόν ποιον εννοούσε ο Νετανιάχου όταν αναφέρθηκε στον «αντικαταστάτη του αντικαταστάτη». O Σαφιεντίν, κληρικός σαν τον ξάδελφό του Χασάν Νασράλα, έχει να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Παρασκευή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx