New York Times: Ο Μασκ έπαιρνε κεταμίνη και έκστασι

New York Times: Ο Μασκ έπαιρνε κεταμίνη και έκστασι

Οι New York Times, που υποστήριζαν ιδιαίτερα τον Μπάιντεν και εν συνεχεία την Καμάλα Χάρις, ισχυρίζονται ότι Έλον Μασκ έπαιρνε ναρκωτικά όσο διάστημα ήταν τρόπον τινά άτυπος υπουργός

Φέρεται να λάμβανε έκσταση και ψυχεδελικά μανιτάρια, ενώ οι New York Times γράφουν ότι κουβαλούσε μαζί του πάντα  ένα κουτί φαρμάκων που περιείχε περίπου 20 χάπια, κάποια από τα οποία “τονωτικά ή διεγερτικά”. Γράφουν ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο Μασκ έκανε ζρήση έκστασι αλλά και κεταμίνης.

To σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι έχει παραδεχθεί και ο ίδιος ο Μασκ ότι έπαιρνε τόση κεταμίνη που είχε φτάσει να επηρεάζεται η ουροδόχος κύστη του, μια γνωστή παρενέργεια της χρόνιας χρήσης. Ο Μασκ και ο δικηγόρος του δεν απάντησαν σε αιτήματα για σχολιασμό αυτή την εβδομάδα σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών και την προσωπική του ζωή, αλλά προ καιρού ο ζάπλουτος επιχειρηματίας είχε πει ότι δεν του αρέσουν τα παράνομα ναρκωτικά και ότι η κεταμίνη του ειχε συνταγογραφηθεί για την κατάθλιψη, με την ένδειξη να την λαμβάνει περίπου κάθε δύο εβδομάδες.

Όταν εισερχόταν στην πολιτική σκηνή, κάποιοι που τον γνώριζαν ανησυχούσαν για «τη συχνή χρήση ναρκωτικών», τις διακυμάνσεις της διάθεσής του αλλά και την εμμονή του να αποκτήσει περισσότερα παιδιά. Η περιγραφή της συμπεριφοράς του βασίζεται σε ιδιωτικά μηνύματα που ισχυρίζονται ότι έχουν δει με τα μάτια τους ρεπόρτερς των New York Times, αλλά και σε συνεντεύξεις με περίπου δέκα άτομα από το περιβάλλον του Μασκ.

Ο Φίλιπ Λόου, νευροεπιστήμονας και πρώην φίλος του επιχειρηματία, τον επέκρινε για τη ναζιστική χειρονομία του σε μια συγκέντρωση, δηλώνοντας ότι «ο Έλον ξεπερνάει τα όρια της κακής συμπεριφοράς του όλο και περισσότερο». Οι New York Times ανέφεραν επίσης ότι ο Έλον Μασκ κουβάλησε τα «οικογενειακά του προβλήματα στον Λευκό Οίκο», καθώς ολοένα και περισσότερες σχέσεις του έρχονταν στη δημοσιότητα, την ώρα που κατέθετε σε δίκες για εξώγαμα παιδιά. Το βράδυ της Τετάρτης, ο Μασκ ανακοίνωσε ότι παίρνει τέλος η θητεία του στην κυβέρνηση και παραπονέθηκε για τον χρόνο που είχε ξοδέψει στην πολιτική αντί για τις επιχειρήσεις του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx