Νίκαια: Ανατροπή στην υπόθεση μαχαιρώματος γυναίκας – Κατήγγειλε τον σύζυγό της αλλά ήταν αυτοτραυματισμός

Θεσσαλονίκη: Εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 26χρονου

Ελεύθερος αφέθηκε ο 57χρονος που προσήχθη χθες το βράδυ στη Νίκαια, μετά την καταγγελία της συζύγου του πως της επιτέθηκε και την μαχαίρωσε.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 21:45 το βράδυ της Δευτέρας η 57χρονη γυναίκα με καταγωγή από το Περού, κάλεσε το 100 και ζήτησε βοήθεια, καθώς όπως είπε την είχε μαχαιρώσει ο σύζυγός της.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί που βρήκαν την 57χρονη με τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα ενώ μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση και προσήχθη ο σύζυγός της ως ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Η γυναίκα στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, η εκτίμηση του ιατροδικαστή που την εξέτασε ήταν ότι η 57χρονη πιθανότατα αυτοτραυματίστηκε, ενώ από τις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι ο 57χρονος δεν ήταν μαζί της στο σπίτι, αλλά αντιθέτως ήταν μακριά.

Η Αστυνομία ενημέρωσε σχετικά την εισαγγελέα, που διέταξε την υποβολή του προανακριτικού υλικού χωρίς σύλληψη του 57χρονου, αλλά και τον ακούσιο εγκλεισμό της γυναίκας, μετά το πέρας της νοσηλείας της.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι