Νίκαια: Συνελήφθη 57χρονος για απόπειρα δολοφονίας της συζύγου του

Νίκαια: Συνελήφθη 57χρονος για απόπειρα δολοφονίας της συζύγου του

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 21:45 μια γυναίκα κάλεσε το 100 και ζήτησε βοήθεια καθώς ,όπως είπε, την είχε μαχαιρώσει ο σύζυγός της.

Στη σύλληψη ενός 57χρονου άντρα προχώρησε η Αστυνομία στην οδό Αρτέμιδος στη Νίκαια, καθώς φέρεται να επιτέθηκε και να μαχαίρωσε την επίσης 57χρονη σύζυγό του με καταγωγή από το Περού.

Οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο και εντόπισαν την γυναίκα εν ζωή με τραύμα στην κοιλιακή χώρα και της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Στη συνέχεια, μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίας εντόπισαν σε κοντινή απόσταση τον φερόμενο δράστη της επίθεσης και τον συνέλαβαν.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το ζευγάρι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για θέματα ενδοοικογενειακής βίας. Ειδικότερα ο άνδρας είχε συλληφθεί μια φορά το 2021, δύο το 2022, τρεις το 2024. Η τελευταία φορά που συνελήφθη ήταν στις 27 Απριλίου του 2024.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την τελευταία φορά της σύλληψης του συζύγου της, η γυναίκα είχε ερωτηθεί εάν ήθελε να πάει σε δομή προστασίας και να προμηθευτεί panic button, αλλά εκείνη είχε πει πως δεν το επιθυμούσε.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι