Νύχτα έντασης στα Εξάρχεια – Τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί, 22 προσαγωγές

Νύχτα έντασης στα Εξάρχεια – Τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί, 22 προσαγωγές

Επεισόδια σημειώθηκαν τη νύχτα στα Εξάρχεια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις αστυνομικοί ενώ έγιναν και 22 προσαγωγές.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα μια ομάδα περίπου 20 κουκουλοφόρων επιτέθηκε με μολότοφ σε αστυνομικούς στην οδό Θεμιστοκλέως στη συμβολή της με την Ανδρέα Μεταξά. Στην συνέχεια ενώ ήταν σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό των ταραξιών αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με πέτρες και μπουκάλια στις οδούς Κωλέττη, Μπενάκη και Μεσολογγίου.

Κατά την διάρκεια των επεισοδίων τρεις αστυνομικοί της Ομάδας ΔΡΑΣΗ τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ενώ η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην προσαγωγή 22 ατόμων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι