Νοσεί από κορωνοϊό η Τιμοσένκο, πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο και, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της, η κατάστασή της είναι σοβαρή.

Η 60χρονη Τιμοσένκο, η οποία υπηρέτησε δύο φορές ως πρωθυπουργός πριν από την ήττα της στις προεδρικές εκλογές του 2010, αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε το 2002 -λόγω αυτών των προβλημάτων αποφυλακίστηκε το 2014.

Η Ουκρανία έχει καταγράψει την τελευταία εβδομάδα μεγάλη αύξηση των μολύνσεων, ενώ το Σάββατο ανακοίνωσε 2.328 κρούσματα μέσα σε 24 ώρες. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα έχει φθάσει τα 104.958 και οι θάνατοι τους 2.271.

Ο εκπρόσωπός της είπε ότι η Τιμοσένκο έχει 39 πυρετό και η κατάστασή της είναι σοβαρή, όμως δεν θέλησε να απαντήσει αν νοσηλευεται και σε ποιο νοσοκομείο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι