Νοσοκομείο Καρδίτσας: Διακομίσθηκαν στα Τρίκαλα 15 ασθενείς λόγω βλάβης στην παροχή οξυγόνου

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Συναγερμός σήμανε νωρίς σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Καρδίτσας καθώς παρουσιάστηκε πρόβλημα στο σύστημα παροχής οξυγόνου με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητο 15 ασθενείς να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Για το γεγονός έβγαλε πριν από λίγη ώρα ανακοίνωση το νοσοκομείο στην οποία αναφέρει: «Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, παρουσιάστηκε βλάβη στον μειωτή οξυγόνου (σ.σ.μειώνει την πίεση) του Νοσοκομείου μας. Για καθαρά προληπτικούς λόγους και με γνώμονα την ασφάλεια των νοσηλευόμενων συμπολιτών μας, μέχρι να γίνει ο έλεγχος από την τεχνική υπηρεσία μας, ένας ασθενής από τη ΜΕΘ-Covid, ένας από τη ΜΕΘ γενικών περιστατικών και 13 ασθενείς από κοινές κλίνες κορονοϊού και από την Πνευμονολογική Κλινική, μεταφέρθηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ. Στις 12:30 ολοκληρώθηκε ο επιτόπιος έλεγχος και με ενέργειες ειδικού κλιμακίου τεχνικών, αποκαταστάθηκε η βλάβη και το σύστημα οξυγόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας λειτουργεί και πάλι κανονικά»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι