Νότια Κορέα: 79 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον κορονοϊό

Νότια Κορέα: 79 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον κορονοϊό

Τα Κορεατικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών ανακοίνωσαν σήμερα ότι το τελευταίο 24ωρο κατέγραψαν 79 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση των κρουσμάτων που έχει σημειωθεί στη Νότια Κορέα από την 5η Απριλίου.

Τα κρούσματα αυτά εντοπίστηκαν ως τα μεσάνυχτα χθες Τετάρτη. Σε τουλάχιστον 68 από τα κρούσματα η μετάδοση έγινε στην κοινότητα, διευκρίνισαν οι αρχές, που ανακάλυψαν νέα εστία σε αποθήκη εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου της χώρας της νοτιοανατολικής Ασίας. Ο απολογισμός της πανδημίας στη Νότια Κορέα ανέρχεται σε 269 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 11.344 κρουσμάτων μόλυνσης από τον κορονοϊό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version