Ντ. Μπακογιάννη: Πέμπτη ο Γεραπετρίτης ενημερώνει την Βουλή για τα ελληνοτουρκικά

Ντ. Μπακογιάννη: Πέμπτη ο Γεραπετρίτης ενημερώνει την Βουλή για τα ελληνοτουρκικά

Η ανάρτηση της κ. Μπακογιάνη.

Την ενημέρωση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής, από τον υπουργό Εξωτερικών Γ. Γεραπετρίτη, «για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ καθώς και τις συνομιλίες του με τον Τούρκο ομόλογό του» προανήγγειλε, με ανάρτησή της στο Χ (πρώην Twitter), η πρόεδρος της επιτροπής και πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, «Η πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής ‘Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 θα συγκληθεί η επιτροπή, για ενημέρωση από τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη, για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ καθώς και τις συνομιλίες του με τον Τούρκο ομόλογό του».

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx