Νταβός, Φάουτσι και Rafale στο αυριανό πρόγραμμα Μητσοτάκη

Ανοίγουν στις 10 Ιανουαρίου τα σχολεία – Περισσότερα τεστ

Στις 15:15 αύριο Δευτέρα, ο Πρωθυπουργός θα λάβει μέρος σε συζήτηση με αντικείμενο την αντιμετώπιση της πανδημίας, στο πλαίσιο της διαδικτυακής συνόδου του Παγκόσμιου Οικονομικού Forum του Νταβός.

Στη συζήτηση θα λάβουν μέρος μεταξύ άλλων ο Αμερικανός ανοσολόγος Άντονι Φάουτσι, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Λοιμώξεων των ΗΠΑ, η διευθύνουσα σύμβουλος της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας, Nancy Brown, ο διευθύνων Σύμβουλος της Philips Frans van Houten και ο Αρχισυντάκτης του αμερικανικού πρακτορείου ειδήσεων Bloomberg News, John Micklethwait.

Νωρίτερα, στις 16:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί, στο Μέγαρο Μαξίμου, με την Υπουργό Άμυνας της Γαλλίας Φλοράνς Παρλί. Η Γαλλίδα υπουργός (σύμφωνα με το πρόγραμμα) θα έχει συνυπογράψει στις 2 μ.μ. με τον Έλληνα υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο τη συμφωνία των δυο χωρών για τα Rafale. Η υπογραφή της συμφωνίας θα γίνει στην αίθουσα «Καποδίστριας» του Πενταγώνου.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι