Ο 44χρονος είχε στο κινητό του φωτογραφίες του τοπογράφου από το σημείο του φόνου

Ενώπιον του ανακριτή ο 44χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπογράφου

Επιβαρυντικά στοιχεία βρέθηκαν, σύμφωνα με το in.gr στο κινητό του 44χρονου που έχει προφυλακισθεί για το φόνο του τοπογράφου στο Ψυχικό προ δεκαπενθημέρου.

Αν και ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τον τοπογράφο, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό του παλαιότερες φωτογραφίες του θύματος από το σημείο της δολοφονίας. Τεκμαίρεται ότι ο 44χρονος παρακολουθούσε καιρό τον τοπογράφο πριν από τον δολοφονία και, πάντως, σίγουρα τον γνώριζε.

Ο ηθικός αυτουργός εξακολουθεί να μην έχει καταδειχθεί, αν και η ΕΛΑΣ έχει εστιασθεί σε συγκεκριμένα άτομα. Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος, που έχει καταδικασθεί και στο παρελθόν για ανθρωποκτονία, φέρεται να πληρώθηκε 100.000 ευρώ για την εν ψυχρώ δολοφονία του τοπογράφου. Ο φερόμενος ως δράστης εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι έχει άλλοθι και ότι την ώρα του φόνου βρισκόταν για προπόνηση στο ΟΑΚΑ. Όσο για τα ίχνη πυρίτιδας που βρέθηκαν στην ζώνη του, είπε ότι ίσως οφείλονται σε χρήση όπλου από έναν φίλο του στον οποίο είχε δανείσει τη ζώνη. Ομως δεν κατονομάζει τον φίλο αυτό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι