Ο 58χρονος που κατήγγειλε τον Ελληνοϊρακινό στη Νέα Σμύρνη, είχε κάνει δύο φάρσες στην Αστυνομία

33χρονος νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι

Πλήγμα στην έρευνα της Αστυνομίας και των δικαστικών Αρχών για τον ξυλοδαρμό του 28χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Mega ο «αυτόπτης μάρτυρας» που κατέδωσε τον 30χρονο Ελληνοϊρακινό ως δράστη, είχε παρασύρει την ΕΛ.ΑΣ. με τηλεφωνήματα με αναληθείς πληροφορίες κατά το παρελθόν.

Έγγραφο της δικογραφίας εγείρει σοβαρές αμφιβολίες για την αξιοπιστία του μάρτυρα, αφού ο ίδιος το 2014 είχε κάνει τηλεφωνήματα – φάρσες για θέματα όπως επιθέσεις αναρχικών, ξυλοδαρμούς αστυνομικών, συγκρούσεις με μέλη της Χρυσής Αυγής κ.ά. Τον Οκτώβριο του 2014 είχε τηλεφωνήσει δύο φορές στην Άμεση Δράση και είχε “ενημερώσει” πως στην οδό Περικλέους στον Χολαργό είχε γίνει επίθεση αναρχικών σε αστυνομικό εταιρείας security και έπειτα από λίγο εμφανίστηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής. Αλλά και σε ό,τι αφορά στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης, ο μάρτυρας αρχικά είχε καταθέσει ότι ο Ελληνοϊρακινός κουνιάδος του είχε ρίξει τον αστυνομικό από την μοτοσικλέτα και εν συνεχεία είχε ανακαλέσει. Υπενθυμίζεται πως ο 30χρονος Ελληνοϊρακινός έχει προσκομίσει βίντεο, τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο, τον δείχνουν να παίζει μπάσκετ στην Ελευσίνα, την ώρα της επίθεσης στη Νέα Σμύρνη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι