Ο Αλεξέι Ναβάλνι κηδεύτηκε στο κοιμητήριο Μπορίσοφσκογιε της Μόσχας

Οι ρωσικές αρχές δεν επέτρεψαν στην οικογένεια του Ναβάλνι να έχει πρόσβαση στη σορό του

Ο Αλεξέι Ναβάλνι κηδεύτηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, σήμερα Παρασκευή (1/3), στο κοιμητήριο Μπορίσοφσκογιε της Μόσχας, όπως δήλωσε ο συνεργάτης του Ιβάν Ζντάνοφ σε ανάρτηση του στο Χ.

Το φέρετρο με τη σωρό του ενταφιάσθηκε υπό τους ήχους της μουσικής του τραγουδιού My Way του Φρανκ Σινάτρα και της μελωδίας από την ταινία Εξολοθρευτής -2 (Στον Ναβάλνι άρεσε πολύ η ταινία αυτή).

Όσοι κατάφεραν να μπουν στο κοιμητήριο έριχναν μια χούφτα χώμα στον τάφο του, ενώ έξω από το νεκροταφείο χιλιάδες υποστηρικτές του περίμεναν μπουν για να αποχαιρετίσουν τον Ρώσο πολιτικό.

Στη συνέχεια, οι αρχές λίγα λεπτά πριν κλείσει το νεκροταφείο επέτρεψαν στους υποστηρικτές του να μπουν στο νεκροταφείο για να αποχαιρετίσουν τον Αλεξέι Ναβάλνι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι