Ο αρχηγός των ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων τηλεφώνησε στον Έλληνα αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Ο αρχηγός των ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων τηλεφώνησε στον Έλληνα αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας «την Πέμπτη 08 Φεβρουαρίου 2024, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ Αντιστράτηγο Herzi Halevi».

Οπως αναφέρει το κείμενο «κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με ιδιαίτερη έμφαση στην επικρατούσα κατάσταση στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Με την ευκαιρία της επικοινωνίας, ο Αντιστράτηγος Herzi Halevi συνεχάρη τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, ενώ ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ του απηύθυνε πρόσκληση προκειμένου να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας το ταχύτερο δυνατό».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι