Ο Χαρδαλιάς απαντά σε Ραγκούση για 112: “Γι’ αυτό δεν στείλαμε…”

Ο Χαρδαλιάς απαντά σε Ραγκούση για 112: “Γι’ αυτό δεν στείλαμε…”
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ.

Ο αριθμός έκτακτης ανάγκης 112 «δίνει τη δυνατότητα για μαζικές αποστολές. Αν το στέλναμε, θα το στέλναμε σε ολόκληρη την ανατολική Αττική, δηλαδή σε 500.000 άτομα», τόνισε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Τα παραπάνω δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας σε τοποθέτησή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, εξηγώντας γιατί δεν ειδοποιήθηκαν με γραπτό μήνυμα για τη φωτιά της Νέας Μάκρης οι κάτοικοι της περιοχής. Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, επιλέχθηκαν πιο συμβατικοί μέθοδοι για την ενημέρωση των κατοίκων. Χτύπησαν οι καμπάνες, κινητοποιήθηκε η αστυνομία και η πληροφορία για τη φωτιά μεταδόθηκε από στόμα σε στόμα. Σε λίγο καιρό «θα μπορούμε να στοχεύσουμε σε ένα χωριό, ακόμα και σε ένα οικοδομικό τετράγωνο», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι