Ο εμίρης του Κατάρ στο Μαξίμου

Ο εμίρης του Κατάρ στο Μαξίμου
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Δ) συνομιλεί με τον Εμίρη του Κατάρ Sheikh Tamim Bin Hamad Al-Thani (Α), κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου, Τετάρτη 29 Μαΐου 2024. O Εμίρης του Κατάρ Sheikh Tamim Bin Hamad Al-Thani πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Συνάντηση με τον εμίρη του Κατάρ, σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι είχαν σήμερα η πρόεδρος Αικατερίνη Σακελλαροπουλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Εμίρης του Κατάρ πραγματοποιεί την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, λίγους μήνες μετά το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ντόχα. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι υπουργοί Οικονομίας Κ. Χατζηδάκης, Εξωτερικών Γ. Γεραπετρίτης, Άμυνας Ν. Δένδιας, Ενέργειας Θ. Σκυλακάκης, Πολιτισμού Λ. Μενδώνη, Ναυτιλίας Χ. Στυλιανίδης και ο υφυπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα την οικονομική εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι