Ο Ερντογάν αγαπάει Μαδούρο… τέσσερις νέες συμφωνίες στο τραπέζι

Νέα κατολίσθηση στην Κόρινθο – Ξανάκλεισε ο Ισθμός

Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου πραγματοποίησε επίσκεψη στην Βενεζουέλα με σκοπό τη συζήτηση γύρω από τις διμερείς σχέσεις και υπογραφή συμφωνιών.

Ο υπουργός Τσαβούσογλου συναντήθηκε στην πρωτεύουσα Καράκας με τον ομόλογο του. Μετά από την συνάντηση υπογράφτηκαν 4 συμφωνίες μεταξύ Τουρκίας και Βενεζουέλας, σχετικά με τον πολιτισμό, τα αρχεία και τις τούρκικες έδρες.

Ο υπουργός Τσαβούσογλου συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Μαδούρο. Στην συνάντηση εξετάσθηκαν οι διμερείς σχέσεις. Επίσης κατά τη συνάντηση μεταφέρθηκε η πρόσκληση του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν προς τον Μαδούρο να επισκεφθεί την Τουρκία, αναφέρουν τα Τουρκικά Νέα, επικαλούμενα τουρκικά μέσα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι