Ο Ερντογάν εμποδίζει τον χαιρετισμό διπλανού του! (video)

Ο Ερντογάν εμποδίζει το χαιρετισμό διπλανού του! (video)

Ο Ταγίπ Ερντογάν για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνει ότι θέλει αποκλειστικά στραμμένα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και δεν διστάζει να κάνει παρεμβάσεις, αν δεν συμφωνεί με τις κινήσεις ή τις χειρονομίες κάποιου ατόμου που βρίσκεται δίπλα του σε διάφορες εκδηλώσεις. Το παρακάτω βίντεο δείχνει τον Ερντογάν να κατεβάζει το χέρι του κυρίου που είναι δίπλα του επειδή δεν συμφωνεί με το χαιρετισμό του.

Ενδεχομένως, ο Ταγίπ να εκτίμησε ότι ο χαιρετισμός θύμιζε λίγο από Χίτλερ, και φοβήθηκε μην τον ταυτίσουν με αυτόν. Ωστόσο, μπορεί να ήθελε όλοι να συγχρονιστούν μαζί του, ή να τον εμπόδιζε να εκφραστεί με την γλώσσα του σώματος. Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος πριν εβομάδες είχε χτυπήσει με το μικρόφωνο στο κεφάλι ένα πιστιρικά επειδή έκοψε πρωτος, την κορδέλα εγκαινίων σε μια εκδήλωση.

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι