Ο Ερντογάν και η Εμινέ βόλτα στην Άγκυρα με Togg Τ10Χ (video)

Δέκα-δέκα οι σωματοφύλακες γύρω από την λιμουζίνα του Ερντογάν! (video)

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν παρευρέθηκε στην «πρώτη τελετή παράδοσης του αυτοκινήτου Togg T10X» που πραγματοποιήθηκε στην αυλή του προεδρικού συγκροτήματος με τη σύζυγό του Εμινέ. 

Το προεδρικό ζεύγος πόζαρε μπροστά από το όχημα γραφείου Gemlik Togg με την προεδρική φανέλα πάνω του και πινακίδα κυκλοφορίας 34 EE 2071 που ανήκει στην Eμινέ. Το χρώμα του αυτοκινήτου, φυσικά, το τουρκικό κόκκινο. Ο υπουργός Βιομηχανίας, Μουσταφά Μπαράνκ, μετέφερε τις ευχές όλων των συντελεστών στον πρόεδρο Ερντογάν. Στην ομιλία του ο Ταγίπ Ερντογάν τόνισε ότι «σήμερα όλοι είναι μάρτυρες του 60χρονου ονείρου του τουρκικού έθνους που γίνεται πραγματικότητα».

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας ο Ερντογάν προσπαθεί να πείσει ότι η Τουρκία αφήνει πίσω της τον φοβερό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου και παρουσιάζει πλέον καθημερινά και ένα νέο τουρκικό έργο, επίτευγμα, όπως αποκάλεσε ο αυτοκίνητο Τogg, με το οποίο στη συνέχεια πήρε την σύζυγό του και έκαναν βόλτα γύρω από το προεδρικό παλάτι στην Άγκυρα. Νωρίτερα χθες είχε επιτεθεί στις ΗΠΑ για την επίσκεψη που είχε κάνει στις 29 Μαρτίου ο πρέσβης Τζεφ Φλέικ στον εκλογικό του αντίπαλο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Παραγγελία από Αλίγιεφ

Ο Ερντογάν απένειμε εύσημα στα στελέχη της αυτοκινητοβιομηχανίας και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην κατασκευή του αυτοκινήτου και δήλωσε ότι θα στείλει σήμερα δώρο ένα Togg στον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάν Αλίγιεφ. H επιθυμία του Αλίγιεφ να αποκτήσει Togg χαρακτηρίστηκε από την τουρκική κυβέρνηση ως η πρώτη παραγγελία του αυτοκινήτου από το εξωτερικό. Θα ακολουθήσουν όπως σημειώνουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης παραγγελίες από τις άλλες τουρκόφωνες χώρες, που έχουν προτεραιότητα στην εμπορική πολιτική της Άγκυρας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx