Ο φονιάς της Καρολάιν, από πιλότος… δικηγόρος – Πέρασε στη Νομική

Γλυκά Νερά: Τι μέλλει γενέσθαι με το μωρό

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελληνίων και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που προ τριετίας είχε σκοτώσει την 19χρονη σύζυγό του Καρολάιν και το σκυλάκι τους στα Γλυκά Νερά και είχε σκηνοθετήσει ληστεία, πέρασε στη Νομική.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να συγκέντρωσε 17.800 μόρια στις Πανελλήνιες και περνάει στη Νομική Θεσσαλονίκης ή στη Νομική Κομοτηνής. Εάν όντως περάσει στη Σχολή, θα φοιτήσει μέσα από το σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο κρατείται. Ο Αναγνωστόπουλος, που όταν σκότωσε τη γυναίκα του επαγγελλόταν τον πιλότο ελικοπτέρων, καταδικάσθηκε για το φόνο της σε ισόβια κάθειρξη και από το Εφετείο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι