Ο Φώτης Κουβέλης πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ
18/07/2025
Ο Φώτης Κουβέλης συνομιλεί με σύνεδρους κατά τη διάρκεια της τρίτης μέρας των εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, που πραγματοποιείται στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο, στο Παλαιό Φάληρο, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024. Το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ διεξάγεται από την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Tae Kwon Do, με κεντρικό σύνθημα «Προοδευτική Αντεπίθεση Τώρα». ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ
Ο Φώτης Κουβέλης εκλέχτηκε πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη συνεδρίαση του οργάνου με τη νέα του σύνθεση.
Όπως αναφέρει η ενημέρωση της Κουμουνδούρου: «Συνεδρίασε για πρώτη φορά την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025 η νέα Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Ομόφωνα εκλέχτηκαν Πρόεδρος ο Φώτης Κουβέλης και Αντιπρόεδρος η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη».
Η Επιτροπή Δεοντολογίας αποτελείται από 15 μέλη και εκτός από τους προαναφερθέντες έχουν εκλεγεί σε αυτή οι: Νεκταρία Αγγελάκη, Γιώργος Ακριώτης, Κώστας Ζώρας, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, Γιάννης Καστρινάκης, Χρυσούλα Κατσαβριά, Κυριακή Κουντούρη, Σπύρος Λάππας, Στέλιος Παππάς, Αμαλία Πορτάλιου, Ελένη Σακισλή, Φώτης Σαραντόπουλος, Αλέξης Χριστόπουλος.