Ο Γιάννης Μαντζουράνης για την αθώωση του Λευτέρη Κρέτσου

Ο Γιάννης Μαντζουράνης για την αθώωση του Λευτέρη Κρέτσου

Ο δικηγόρος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και συνήγορος του Λευτέρη Κρέτσου Γιάννης Μαντζουράνης προχώρησε σε δήλωση έπειτα από την αθώωση του πρώην υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής. Αναλυτικά η δήλωση Μαντζουράνη:

«Η δίωξη του Λευτέρη Κρέτσου και των μελών της επιτροπής αξιολόγησης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες αποτέλεσε μια προσπάθεια: Πρώτον, καθεστωτικής αντεκδίκησης εναντίον όσων τόλμησαν να βάλουν μετά από δεκαετίες και με όρους διαφάνειας τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο και να υποχρεώσουν τους ολιγάρχες της ενημέρωσης να πληρώσουν για τη χρήση δημόσιων συχνοτήτων.

Και δεύτερον, προειδοποίησης ότι όποιος αγγίζει τους ανέγγιχτους θα υποστεί τα επίχειρα. Η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει τόσο τους κατηγορούμενους, όσο και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που συγκρούστηκε με μεγάλα κατεστημένα συμφέροντα προς όφελος της κοινωνίας. Είναι από την άποψη αυτή μια νίκη της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι