Ο Ιταλος φαρσέρ που είχε “πεθάνει” το Γαβρά, σήμερα “πέθανε” τον Σαμαρά

Ο Ιταλος φαρσέρ που είχε “πεθάνει” το Γαβρά, σήμερα “πέθανε” τον Σαμαρά

Ο Ιταλός φαρσέρ Τομάζο ντε Μπενεντέτι δημιούργησε στο Twitter έναν fake λογαριασμό του Άκη Σκέρτσου (υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ) και μέσω αυτού γνωστοποίησε το θάνατο του Αντώνη Σαμαρά

«ΕΠΕΙΓΟΝ. Η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Eπίσημη ανακοίνωση αναμένεται να εκδοθεί σύντομα» ανέφερε  ο Ιταλός φαρσέρ.

Η τελευταία εμφάνιση του Ιταλού φαρσέρ ήταν τον περασμένο Μάιο, όταν είχε «πεθάνει» τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Χρήστο Σαρτζετάκη, μέσω fake προφίλ του Γιώργου Γεραπετρίτη, ενώ «θύματά» του έχουν αποτελέσει επίσης οι Κώστας Γαβράς, Κάρολος Παπούλιας, Πάπας Φραγκίσκος, Πέδρο Αλμοδόβαρ κλπ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι