Ο Κασσελάκης αφαίρεσε τον Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο

Ο Κασσελάκης αφαίρεσε τον Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, την οποία γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του, τέθηκε εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας.

Όπως τονίζει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ που – για πρώτη φορά, με δική μου δέσμευση – επέλεξαν οι ίδιοι τους υποψήφιους ευρωβουλευτές μας».

Και συνεχίζει: «Όμως υπάρχουν περιπτώσεις που ο Πρόεδρος πρέπει να παρέμβει για να μη ‘φορτώσει’ ευθύνες αλλού, νίπτοντας τας χείρας του. Ειδικά επειδή οι γυναίκες, δυστυχώς, ακόμη υφίστανται πολλαπλές διακρίσεις, ανισότητες και έμφυλη βία. Με λύπη αναγκάζομαι να εξαιρέσω από το Ευρωψηφοδέλτιο τον Δημήτρη Παπανώτα. Γνωρίζω ότι εξέδωσε διορθωτική ανακοίνωση, όμως το θέμα στο οποίο αναφέρθηκε είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και δε χωρεί συζήτηση. Ιδίως για το κόμμα που έχει προμετωπίδα του τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα».

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι