Ο Κασσελάκης παραδέχεται ότι είναι ιδιοκτήτης αλλοδαπής εταιρείας – “Αν απαγορεύεται, θα τα πουλήσω”

Ο Κασσελάκης παραδέχεται ότι είναι ιδιοκτήτης αλλοδαπής εταιρείας - "Αν απαγορεύεται, θα τα πουλήσω"
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία μιλάει κατά την έναρξη εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συυμαχία, που πραγματοποιείται στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο, στο Παλαιό Φάληρο, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024. Το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα διεξαχθεί από σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο, με κεντρικό σύνθημα «Προοδευτική Αντεπίθεση Τώρα». ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Στην παραδοχή του δημοσιεύματος ότι είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με έδρα στο εξωτερικό, προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τις αποκαλύψεις της ιστοσελίδας news247.

Στην παραδοχή του δημοσιεύματος ότι είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με έδρα στο εξωτερικό, προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τις αποκαλύψεις της ιστοσελίδας news247.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης μέσα από ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Χ, ότι είναι επιχειρηματίας που είχε δραστηριότητα στο εξωτερικό και ζούσε εκεί για 21 ολόκληρα χρόνια. Παράλληλα δηλώνει πως θέλει να συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα με τους δικηγόρους του σχετικά με το εάν ο ίδιος εμπίπτει στον νόμο για τα ασυμβίβαστα των πολιτικών προσώπων, μιας και δεν είναι βουλευτής.

«Όλοι γνωρίζουν πως είμαι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στο εξωτερικό, όπου ζούσα μέχρι πρόσφατα, για 21 ολόκληρα χρόνια. Θα ενημερωθώ άμεσα από τους δικηγόρους μου αν ο νόμος αφορά στους κοινοβουλευτικούς αρχηγούς των κομμάτων, οι οποίοι δεν επιτρέπεται να είναι ιδιοκτήτες αλλοδαπών εταιρειών. Εγώ, όπως είναι γνωστό, δεν είμαι βουλευτής», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακόμη σπεύδει να διευκρινίσει ότι εάν ο νόμος τον αφορά, θα πουλήσει τις εταιρείες που έχει στο εξωτερικό, σε αντίθεση με τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα «πουλήσει» ποτέ. Μάλιστα δεν παραλείπει να αφήσει αιχμές για τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας, τον οποίο και κατηγόρησε ότι προσπάθησε να αγοράσει φτηνά το κόμμα.

«Εφ’ όσον ο νόμος αφορά και σ’ εμένα, θα πουλήσω τις εταιρείες που έχω στο εξωτερικό. Μόνο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ δε θα «πουλήσω» ποτέ, με όποιο προσωπικό οικονομικό κόστος. Σε κάθε περίπτωση, ο Μάρης δε θα αγοράσει φτηνά τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήδη προσπάθησε», αναφέρει.

«ΥΓ: Ποτέ δε θα άφηνα τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ απλήρωτους. Είναι θέμα αρχής», καταλήγει ο κ. Κασσελάκης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx