Ο Κασσελάκης παρουσίασε το πόθεν έσχες του και το συνέκρινε με το αντίστοιχο του Μητσοτάκη

Ο Κασσελάκης παρουσίασε το πόθεν έσχες του και το συνέκρινε με το αντίστοιχο του Μητσοτάκη

Όπως είχε υποσχεθεί, ο πρόεδρος το ΣΥΡΙΖΑ δημοσιοποίησε τελικά το πόθεν έσχες του.

Το παρουσίασε σε γιγαντοοθόνη κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία παρουσίασε στις οθόνες, κατά την ομιλία του, τα εισοδήματά του το 2023 σε σύγκριση με αυτά του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2021.

Στο έγγραφο αναφέρεται πως το 2023 ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εισοδήματα (συνολικό εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα, πρόσθετες αμοιβές κλπ) ύψους 1,9 εκατ. ευρώ, καταθέσεις 20,1 χιλ. ευρώ, δανειακές υποχρεώσεις ύψους 1,69 εκατ. ευρώ, συμμετοχές σε επιχειρήσεις που αντιστοιχούν σε 670,9 χιλ. Επίσης, είχε τοποθετημένο σε επενδυτικά προϊόντα ποσό ύψους 2,8 εκατ. ευρώ ή 3,04 εκατ. δολ. (ποσό 2,68 εκατ. δολ. ήταν τοποθετημένο σε μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων μέσω της UBS, ενώ ποσό 358.548,19 δολ. ήταν τοποθετημένο σε μετοχές σε εταιρείες εισηγμένες στο NYSE μέσω της Interactive Brokers).

 

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι