Ο Κασσελάκης συναντήθηκε με τον πρέσβη της Ισπανίας

Κασσελάκης: «Η σημαία της ασφάλειας που διαφήμιζε η κυβέρνηση έχει υποσταλεί εδώ και καιρό»

Για διεθνή πολιτική, διμερείς σχέσεις, αλλά κα για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών συζήτησε ο Στ. Κασσελάκης με τον πρέσβη της Ισπανίας

Με τον πρέσβη της Ισπανίας στην Ελλάδα, Carles Maria Casajuana Palet, συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στην πρεσβευτική κατοικία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, συνομίλησαν για τη σημασία των διμερών σχέσεων, τη συνεργασία των δύο χωρών στη Σύνοδο των Ευρωπαϊκών χωρών του Νότου που καθιερώθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, την κοινωνική και στεγαστική πολιτική της ισπανικής κυβέρνησης και τις πρωτοβουλίες της για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Παράλληλα, ο κ. Κασσελάκης εξέφρασε τη στήριξή του στην στάση που τηρεί σταθερά η ισπανική κυβέρνηση υπέρ της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα. Τέλος, τόνισε τη σημασία που έχει το γεγονός ότι η Ισπανία ήταν από τις τρεις πρώτες χώρες στον κόσμο που καθιέρωσε (το 2005) τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι