Ο κεραυνός σκότωσε την 13χρονη την ώρα που έβγαινε από τη θάλασσα – Ίσως έφερε μενταγιόν

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Το άτυχο κορίτσι που σκοτώθηκε από κεραυνό στο Ποσείδι της χερσονήσου της Κασσάνδρας, είχε πάει εκεί για μπάνιο με τη μητέρα και τον πατέρα του, όταν ξαφνικά έπιασε μπόρα. Τότε συμφώνησαν και οι τρεις να αποχωρήσουν, αλλά την ώρα που έβγαιναν από τη θάλασσα, έπεσε ο μοιραίος κεραυνός που άφησε το παιδί στον τόπο  και τραυμάτισε ελαφρά την μητέρα, η οποία βρισκόταν κοντά του. Δεν ξέρουμε αν το παιδί έφερε μενταγιόν ή κάτι άλλο μεταλλικό.

Η οικογένεια είναι από τα Μουδανιά και έχει άλλα δύο μικρά παιδιά που βρίσκονταν σε κατασκήνωση. Σήμερα το μεσημέρι το κορίτσι ήθελε να πάνε για μπάνιο και οι γονείς συμφώνησαν. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι περίπου τις 5μ.μ. όταν έπιασε η μπόρα και ο κόσμος από την παραλία άρχισε να αποχωρεί καθώς η βροχή ήταν ραγδαία και έπεφταν κεραυνοί. Ομως το κορίτσι δεν πρόλαβε να βγει από το νερό.

Η περιοχή είναι στη μύτη, στο ακραίο τμήμα της χερσονήσου της Κασσάνδρας και είναι μια επίπεδη αμμώδης παραλία, χωρίς αλεξικέραυνο ή ψηλά κάθετα αντικείμενα που να έλκουν τους κεραυνούς.

Μόλις το παιδί έχασε τις αισθήσεις του οι γονείς πανικόβλητοι κάλεσαν σε βοήθεια. Έσπευσαν ιδιώτες και εν συνεχεία διασώστες του ΕΚΑΒ προκειμένου να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στη 13χρονη, ωστόσο καμία προσπάθεια ανάνηψης δεν απέδωσε επί τόπου ούτε και στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας όπου το παιδί διακομίσθηκε. Η οικογένεια έχει πάθει σοκ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι