Ο κορονοϊός σκότωσε και τον 57χρονο ποδοσφαιριστή Ηλία Ατματζίδη

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό σε ηλικία 57 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, Ηλίας Ατματζίδης. Ο εκλιπών υπήρξε από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές μορφές του Μακεδονικού τη δεκαετία του ΄80, όταν η ομάδα έφτασε μέχρι και την Α’ Εθνική.

Αγωνιζόταν ως αμυντικός και ο Μακεδονικός τον είχε αποκτήσει από τον Ερμή Νεαπόλεως. Φόρεσε τη φανέλα του τόσο στη Β’ Εθνική όσο και στην Α’ Εθνική τη σεζόν 1982-83. Η ομάδα του παρά το σύντομο πέρασμά της από τη μεγάλη κατηγορία, άφησε το στίγμα της καθώς όχι μόνο δεν ηττήθηκε αλλά ούτε καν δέχθηκε γκολ στα εντός έδρας παιχνίδια με τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου: Παναθηναϊκό (3-0), Ολυμπιακό (0-0), ΑΕΚ (1-0), ΠΑΟΚ (0-0), Αρη (1-0) και Ηρακλή (1-0)

Πέθανε από κορωνοϊό ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, Ηλίας Ατματζίδης

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι