Ο κορονοϊός σκότωσε την έγκυο κόρη πρώην βουλευτή

Ο κορονοϊός σκότωσε την έγκυο κόρη πρώην βουλευτή

Έχασε τελικά την μάχη η δικηγόρος Πάττυ (Παρθένα) Κουτμερίδου, κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, που πάλευε με τον κορονοϊό σε Μονάδα Εντατικής.

Η 38χρονη δικηγόρος νόσησε πριν από ένα μήνα. Δεν ήταν εμβολιασμένη και νοσηλευόταν αρχικά στο Ιπποκράτειο αλλά διακομίσθηκε τελικά στη ΜΕΘ του “Αγίου Λουκά” Θεσσαλονίκης, όπου διασωληνώθηκε.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, το παιδί γεννήθηκε με καισαρική κατά τον 7ο μήνα της κύησης. Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Στάθης Κουτμερίδης δήλωσε πως η κόρη του έκανε αγώνα για να αποκτήσει ένα μωρό, κι αυτό ήταν που την τρόμαζε σχετικά με το εμβόλιο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι