Ο Μπάιντεν κατά Ρωσίας για την επέτειο των γεγονότων της Κριμαίας

Επιστολή αμερικανών βουλευτών σε Μπάιντεν για την πώληση F-16 στην Τουρκία

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα στέκονται πάντα στο πλευρό της Ουκρανίας και θα συνεχίσουν να θεωρούν τη Ρωσία υπόλογη για την επιθετικότητά της κατά της Κριμαίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος με αφορμή την επέτειο της προσάρτησης της χερσονήσου από τη Μόσχα το 2014, «οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν αναγνωρίζουν και δεν θα αναγνωρίσουν ποτέ την προσάρτηση της χερσονήσου από την Ρωσία και θα στέκονται στο πλευρό της Ουκρανίας εναντίον των επιθετικών ενεργειών της Ρωσίας. Θα συνεχίσουμε να θεωρούμε την Ρωσία υπόλογη για τις αυθαιρεσίες και την επιθετικότητά της στην Ουκρανία»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι