Ο ΟΗΕ καταγγέλλει το Ισραήλ για “επίθεση στην παιδική ηλικία”

Ο ΟΗΕ καταγγέλλει το Ισραήλ για “επίθεση στην παιδική ηλικία”

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες (Unrwa) κατήγγειλε σήμερα “μια επίθεση στην παιδική ηλικία” μετά το κλείσιμο από τις ισραηλινές αρχές των έξι σχολείων για τα παιδιά των Παλαιστινίων, τα οποία διαχειρίζεται η υπηρεσία αυτή στην προσαρτημένη Ανατολική Ιερουσαλήμ.

“Μια επίθεση στην παιδική ηλικία, μια επίθεση στην εκπαίδευση”, έγραψε ο Φιλίπ Λαζαρινί στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ.

“Να κάνουν επιδρομή στα σχολεία και τα να υποχρεώνουν να κλείσουν συνιστά κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου. Τα σχολεία αυτά είναι απαραβίαστες εγκαταστάσεις των Ηνωμένων Εθνών” πρόσθεσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx