Ο Ομπάμα στηρίζει τον Μπάιντεν: Ολοι έχουμε και κακές στιγμές

Ο Ομπάμα στηρίζει τον Μπάιντεν: Ολοι έχουμε και κακές στιγμές

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα αναγνώρισε σήμερα ότι ο Δημοκρατικός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είχε μια “κακή” επίδοση στο ντιμπέιτ απέναντι στο Ρεπουμπλικάνο Ντόναλντ Τραμπ χθες, Πέμπτη, ωστόσο συνεχίζει να υποστηρίζει τον υποψήφιο των Δημοκρατικών. Ο δε Μπάιντεν έκανε δηλώσεις ότι θα νικήσει στις εκλογές.

Ο Μπάρακ Ομπάμα είπε για την κακή εμφάνιση του Μπάιντεν ότι «υπάρχουν και κακές βραδιές στα ντιμπέιτ. Πιστέψτε με, το ξέρω. Ωστόσο οι εκλογές αυτές εξακολουθούν να είναι μια επιλογή ανάμεσα σε κάποιον που έχει παλέψει όλη του τη ζωή για τους απλούς ανθρώπους και σε κάποιον που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του. Η χθεσινή νύχτα δεν το άλλαξε αυτό», αναφέρει ο Ομπάμα στην ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter)

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι σκοπεύει να νικήσει στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου. Μιλώντας σε οπαδούς του στο Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας, στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, είπε:

«Δεν μιλάω τόσο εύκολα όσο άλλοτε, δεν μιλάω με την ίδια ευχέρεια όσο πριν, δεν συζητάω το ίδιο καλά όσο παλαιότερα. Αλλά σας δίνω τον λόγο μου, το λόγο του Μπάιντεν, δεν θα έβαζα ξανά υποψηφιότητα αν δεν πίστευα, με όλη μου την καρδιά και όλη μου την ψυχή ότι μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά», διαβεβαίωσε ο Αμερικανός πρόεδρος τους υποστηρικτές του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι