Ο “Ιανός” διέλυσε το Μουζάκι – Πρωτόγνωρες εικόνες (video)

Ο “Ιανός” διέλυσε το Μουζάκι – Πρωτόγνωρες εικόνες (video)

Το χωριό της Καρδίτσας Μουζάκι χτυπήθηκε βάναυσα από την κακοκαιρία “Ιανός”. Οι εικόνες  από τις καταστροφές και τις πλημμύρες είναι σοκαριστικές.

Το Ιατρικό Κέντρο της περιοχής έχει διαλυθεί, ενώ τα ορμητικά νερά και η λάσπη έχουν μπει σε πολλά σπίτια. Οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες αλλά και drone είναι αποκαρδιωτικές, και δείχνει το μέγεθος των ζημιών.

Πτώση γέφυρας στο Μουζάκι

Επίσης ένα μεγάλο τμήμα του περιφερειακού δρόμου του Μουζακίου δίπλα στον ποταμό Πάμισο έχει καταρρεύσει και έχει συμπαρασύρει και τμήμα από το κέντρο υγείας Μουζακίου.

Ιδιαίτερα σημαντική ζημιά έχει υποστεί η νέα γέφυρα του Μουζακίου που την συνδέει με την πρωτεύουσα του νομού και τα υπόλοιπα χωριά. Συγκεκριμένα η γέφυρα φαίνεται να αντιστέκεται στα μανιασμένα νερά ωστόσο ένα μεγάλο τμήμα δρόμου που την συνδέει με τον περιφερειακό έχει χαθεί πλήρως.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι