Ο Σαλβίνι, η Μίλαν και η Κομισιόν

Ο Σαλβίνι, η Μίλαν και η Κομισιόν

Στην γιορτή για την 50η επέτειο των «ultramiles», των φανατικών οπαδών της Μίλαν στη Civic Arena του Μιλάνου παρέστη ο επικεφαλής της Λέγκας και υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι.

Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για την ποινή που επέβαλε η Uefa στην Μίλαν και φυσικά απάντησε με τον δικό του τρόπο.

«Η ποινή της Uefa; Έχω ήδη τα προβλήματά μου με την Ευρώπη … όμως είναι απολύτως υπερβολικό. Είμαι φίλαθλος της Μίλαν από τότε που ήταν στη Serie B, η σημερινή στιγμή δεν είναι πρόβλημα, θα επιστρέψουμε στην κορυφή», είπε χαρακτηριστικά.

Βρήκε βεβαίως την ευκαιρία να κάνει και τα σχόλιά του για την πολιτική διαχείριση του ποδοσφαίρου. «Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο που ξεκινά την Παρασκευή και λήγει την Τρίτη ως υπηρέτης των πολυεθνικών της τηλεόρασης, με τους κανόνες που ισχύουν σε ορισμένους και όχι για τους άλλους», είπε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών.

Πρόσθεσε επίσης ότι παραμένει φίλαθλος και ευχαρίστησε τους «οπαδούς γιατί είναι μία από τις πιο όμορφες πραγματικότητες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου». Αποκάλυψε τέλος ότι αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις του με τον Γκατούζο, λέγοντας: «Όλα καλά. Αυτός είναι ο προπονητής και εγώ ο Υπουργός».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι