Ο ΣΥΡΙΖΑ πυροβολεί με σποτ την κυβέρνηση για την πανδημία (video)

ΣΥΡΙΖΑ: Σε άλλο μήκος ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος για την Novartis

O ΣΥΡΙΖΑ  συνεχίζει τις επικρίσεις στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας με ένα σποτ διάρκειας ενός λεπτού. Σε αυτό σχολιάζει τις παλινωδίες και τα μπρος-πίσω στη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, στον απόηχο των σημερινών ανακοινώσεων για τα νέα μέτρα.

Στο σποτ ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στις ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών της κυβέρνησης αναφορικά με την μετάλλαξη Όμικρον και έχει τίτλο «5ο κύμα: Απροετοίμαστοι , Αντιφατικοί, Επικίνδυνοι, Και σε διακοπές». Στο βίντεο προβάλλονται οι πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη αλλά και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις 21/12 σύμφωνα με τις οποίες δεν απαιτούνται νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι