Ο Τραμπ έξαλλος με τον Κόλιν Πάουελ που στηρίζει Μπάιντεν αποκαλώντας και τους δύο “ψόφιους”

Ο Τραμπ έξαλλος με τον Κόλιν Πάουελ που στηρίζει Μπάιντεν αποκαλώντας και τους δύο “ψόφιους”

«Πυρ και μανία» έγινε ο Ντόναλντ Τραμπ με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ χαρακτηρίζοντάς τον «αξιολύπητο» και «ψόφιο»!

Αιτία, η δήλωση του Πάουελ ότι ο Τραμπ είναι «αναποτελεσματικός» και ότι από τότε που ανέλαβε την προεδρία έχει γίνει χειρότερος. Μάλιστα ο Ρεπουμπλικανός πρώην υπ ΕΞ, που οδήγησε τον αμερικανικό στρατό στον Πόλεμο του Κόλπου, το 1991, υπό τον εκλιπόντα τότε πρόεδρο Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο, συμπλήρωσε σε συνέντευξή του στο CNN ότι όχι μόνον δεν θα στηρίξει τον Τραμπ, αλλά θα ψηφίσει τον Δημοκρατικό αντίπαλό του και πρώην αντιπρόεδρο της χώρας, Τζο Μπάιντεν.

 

«Ο Κόλιν Πάουελ είναι πραγματικά ψόφιος, υπεύθυνος που μας οδήγησε στους καταστροφικούς πολέμους της Μέσης Ανατολής. Μόλις ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει έναν άλλο ψόφιο, τον Κοιμισμένο Τζο Μπάιντεν. Δεν είχε πει ο Πάουελ ότι το Ιράκ είχε “όπλα μαζικής καταστροφής”;. Δεν είχε, αλλά εμείς πήγαμε στον ΠΟΛΕΜΟ!»

Πρωτοκλασάτοι Ρεπουμπλικάνοι κατά Τραμπ

Κατά της επανεκλογής του Τραμπ έχουν ταχθεί κι άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη των Ρεπουμπλικανών , όπως ο 43ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους ο νεότερος και ο προεδρικός υποψήφιος στις εκλογές του 2012 Μιτ Ρόμνεϊ. Ο τελευταίος έγινε μάλιστα ο πρώτος Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής που μετείχε σε διαδήλωση για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Το Σαββατοκύριακο κατέβηκε σε πορεία του κινήματος Black Lives Matter και μάλιστα ανήρτησε στο twitter και μία selfie του.

Στο μεταξύ σε μια νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό του ΝΒC και της Wall Street Journal οκτώ στους δέκα Αμερικανούς δηλώνουν ότι κατά την άποψή τους η κατάσταση στη χώρα υπό την παρούσα κυβέρνηση είναι «ανεξέλεγκτη» μετά το lockdown, την κατάρρευση της οικονομίας λόγω της πανδημίας και τις ταραχές σ’ όλες τις μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ, βέβαια, δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί ξανά στα ΜΜΕ για την πτώση της δημοτικότητάς του υποστηρίζοντας ότι οφείλεται στο κυνήγι που έχουν εξαπολύσει εναντίον του σε συνδυασμό με “fake news” και τις έρευνες για την εμπλοκή της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι