Ο Youtuber Hayate έλαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί

Θεσσαλονίκη: Άρπαξαν μπαούλο με κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ από 94χρονη - Ταυτοποίηση των δραστών

Νέα προθεσμία έλαβε από την ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί την Δευτέρα, ο 35χρονος Youtuber Hayate που κατηγορείται για τις live μεταδόσεις του, μέσω λογαριασμού που διατηρούσε σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, κακοποιητικών συμπεριφορών σε βάρος αδύναμων ανθρώπων.

Σύμφωνα με την συνήγορό του, Άννα Μαρία Φιλίππα, ο 35χρονος Youtuber ζήτησε νέα προθεσμία από την ανακρίτρια, καθώς «συμφωνήσαμε ότι είναι καλύτερα να υπάρχει περισσότερος χρόνος προετοιμασίας και να απομακρυνθεί από το κλίμα που έχει δημιουργηθεί από την κοινή γνώμη».

Ο κατηγορούμενος είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα και το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων ανθρώπων με τα οποία συνοικούσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι