ΟΑΣΘ: Αγγελία-απάτη για δωρεάν κάρτες μετακίνησης

ΟΑΣΘ: Αγγελία-απάτη για δωρεάν κάρτες μετακίνησης

Για αγγελία – απάτη για προσφορά δήθεν δωρεάν καρτών αστικών συγκοινωνιών του ΟΑΣΘ ενημερώνει, με σημερινή του ανακοίνωση, ο Οργανισμός, εφιστώντας την προσοχή των πολιτών.

«Πρόκειται για παραπλανητική ανάρτηση με την οποία επιδιώκεται παράνομη καταβολή ποσού», σημειώνει χαρακτηριστικά ο ΟΑΣΘ, ξεκαθαρίζοντας ότι ο οργανισμός δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Μεταξύ άλλων, με την ανακοίνωσή του, ο ΟΑΣΘ σημειώνει ότι έχει ήδη προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να σταματήσει η διαφήμιση – απάτη και να εντοπιστούν οι δράστες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx