Οδηγός ΙΧ γρονθοκόπησε και κόντεψε να πατήσει τον πρώην δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς

Οδηγός ΙΧ γρονθοκόπησε και κόντεψε να πατήσει τον πρώην δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς

Επίθεση από έναν οδηγό στη λεωφόρο Μαραθώνος δέχθηκε ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας Βαγγέλης Μπουρνούς. Ο κ. Μπουρνούς, που έκανε μήνυση, αποκλείει τα προσωπικά και πολιτικά κίνητρα και αποδίδει το επεισόδιο στο ότι ο άλλος οδηγός είχε “μάλλον δικά του προβλήματα” και ξαφνικά εξερράγη χωρίς λόγο. Ο πολιτικός είχε μάλιστα και το παιδί του στο όχημα, ενώ ο δράστης συνοδευόταν από μια γυναίκα.

Σε βίντεο φαίνεται ο άνδρας να χτυπάει και να κλοτσάει τον πρώην δήμαρχο, να επεμβαίνουν 4-5 άτομα που έτυχε να δουν το επεισόδιο και τελικά ο δράστης να αποχωρεί “γκαζώνοντας”. Μάλιστα ο κ. Μπουρνούς προσπαθεί να τον σταματήσει για να περιμένουν μαζί την αστυνομία και μπαίνει μπροστά στο ΙΧ, αλλά ο δράστης φεύγει χτυπώντας ελαφρά και τον κ. Μπουρνούς, που πρόλαβε και έκανε λίγο στο πλάι.

Τα στοιχεία του οχήματος φαίνονται και μάλλον ο δράστης αναζητείται, αλλά δεν έχει συλληφθεί. Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Μπουρνούς είπε: «Είδα το ΙΧ και νόμιζα ότι θα στρίψει αριστερά επειδή είχε σταματήσει λίγο, οπότε κινήθηκα στα δεξιά του και με “έπιασε” το φανάρι, οπότε περίμενα με άλλα οχήματα. Τότε έρχεται και μου λέει ”γιατί με προσπεράσατε από δεξιά, είμαι αστυνομικός βγες έξω”. Του είπα “δείξε μου την ταυτότητά σου” και “δεν σε προσπέρασα, θεώρησα ότι ήθελες α στρίψεις αριστερά”. Και τότε αμέσως αρχίζει να κλοτσάει το αμάξι μου. Βγήκα έξω, γιατί σκεφτόμουν και το παιδί μου που το είχα μαζί, αλλά ο άνθρωπος ήταν εκτός εαυτού”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι