Οι ελλιπείς έλεγχοι στον Πόρο φέρνουν την μετακίνηση του διοικητή του Α.Τ.

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Έπειτα από σχετική απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Πόρου μετακινείται από τη θέση του.

Αιτία φέρεται να είναι οι ελλιπείς έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων που διαπιστώθηκαν στο νησί, στον απόηχο της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού. Ο διοικητής πάντως υπέβαλλε ένσταση για αυτή την απόφαση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx