Οι κυριότερες ειδήσεις μέχρι τις 14.00 (Τρίτη 21-12-21)

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά
  • Ο πρωθυπουργός, κατά την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ανακοίνωσε δύο δωρεάν self test για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, απορρίπτοντας τις εισηγήσεις για την διενέργεια rapid test από εμβολιασμένους.
  • Στέλεχος του ΙΚΑ και άλλα τέσσερα άτομα φέρονται να εμπλέκονται σε κύκλωμα με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στη Θεσσαλονίκη.
  • Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε 46χρονη για το φόνο του συζύγου της στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης πέρσι, ενώ σε 6ετή φυλάκιση -με αναστολή μέχρι το εφετείο της-, η 19χρονη κόρη, που φέρεται να συνέπραξε. Μάνα και κόρη προσπάθησαν να φορτώσουν η μία το έγκλημα στην άλλη.
  • Χειροβομβίδα άγνωστης ημερομηνίας κατασκευής βρέθηκε σε κατάστημα στο Περιστέρι.

Διεθνή

  • Τρία άτομα εκτελέστηκαν δια απαγχονισμού στην Ιαπωνία, χωρίς να ανακοινωθούν τα εγκλήματά τους. Η τελευταίες εκτελέσεις είχαν γίνει το 2018 και το 2019. Τότε εκτελέστηκαν μέλη της οργάνωσης που είχε ρίξει τοξικό αέριο σαρίν στο μετρό και ένας άνδρας που είχε σκοτώσει τη γυναίκα και τα παιδιά του.
  • Νέα μέτρα για τον έλεγχο της πανδημίας θα ανακοινώσει ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι