Οι κυριότερες σημερινές ειδήσεις μέχρι τις 12:00 (Σάββατο 16-4-22)

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Διεθνή

  • Oι Γερμανοί φοβούνται διείσδυση τρομοκρατών μέσω των προσφυγικών ροών από την Ουκρανία.
  • Βομβαρδισμοί σε πολλές πόλεις με ένταση των επιθέσεων από Ρωσία – Μόσχα προς ΗΠΑ και ΝΑΤΟ: «Η στρατιωτική υποστήριξη που παρέχετε, θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες» – Διαδηλώσεις στη Σερβία κατά του ΝΑΤΟ – Έντι Ράμα: «Η ρωσική επιρροή είναι μεγάλη στην Σερβία, στο Μαυροβούνιο και στην Βοσνία».
  • Εννέα αστυνομικοί τραυματίσθηκαν στην Σουηδία, σε διαδήλωση και αντιδιαδήλωση κατά της άκρας δεξιάς.
  • Οι Αμερικανοί συστήνουν “αυτοσυγκράτηση” μετά τα επεισόδια στην Ιερουσαλήμ, όπου τραυματίστηκαν χθες Παρασκευή 152 Παλαιστίνιοι σε συγκρούσεις με την ισραηλινή αστυνομία.
  • Τεταμένη η κατάσταση στη Σαγκάη όπως λέει Έλληνας πρόξενος – Ειδικοί αναρωτιώνται μήπως οι Κινέζοι παίρνουν ακραία μέτρα επειδή “κάτι ξέρουν και δεν το λένε”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι